zaterdag 12 januari 2008

Valkaartpoëziewedstrijd

De Valkaartprijs, een jeugdprijs voor poëzie georganiseerd door de gemeente Oostkamp, werd volledig vernieuwd en uitgebouwd tot een project met bovenlokale uitstraling, met de steun van de provincie West-Vlaanderen.

De wedstrijd is voorbehouden aan alle leerlingen uit het secundair voltijds en deeltijds onderwijs. Deelnemers mogen maximum twee gedichten inzenden, getypt, op vijf exemplaren, op DIN A4-formaat en ondertekend met een schuilnaam en de graad (vb. Zorro, 3de graad). Die schuilnaam en de graad worden herhaald op de buitenzijde van een bijgevoegde gesloten omslag. Daarin bevindt zich een fiche (modelfiche kan aangevraagd worden) met de volgende gegevens: schuilnaam, naam, geboortedatum, gevolgde studierichting, -jaar en school, thuisadres en telefoonnummer van de kandidaat. Alle gegevens worden in drukletters geschreven.

De poëzie moet ten laatste op 22 maart 2008 opgestuurd worden naar de Bibliotheek (Valkaartprijs), Kapellestraat 19, 8020 Oostkamp, t. 050 833 130. De ingezonden gedichten worden niet teruggestuurd. Door deel te nemen geeft de kandidaat aan de organisator het recht om genomineerde en/of bekroonde gedichten te publiceren. De prijswinnaars worden uitgenodigd naar de prijsuitreiking op zaterdag 7 juni 2008 in De Valkaart, Albrecht Rodenbachstraat 42, 8020 Oostkamp.

Het wedstrijdreglement en verdere inlichtingen zijn te bekomen bij Adelin De Craene, t.050 27 98 12 en bij Jaak Van Hulle, t. 0478 25 10 42, jaak.van.hulle@skynet.be.

Veel succes!

Geen opmerkingen: